Duyduk Duymadık Demeyin!

Adres değişikliği

Duyurmayı epey geciktirdim ama yeni adresimiz:  aliozdil.com Her zaman bekleriz... Yanlış çimenliklerde otlamayalım lütfen :)

9 Şubat 2010 Salı

Doğuştan değnekçi...

Ali'nin ilk söylediği kelimelerden biriydi opopark. Garaj ve "gel gel gel gel" de otoparkla aynı zamanlarda repertuarına giren laflardandır... Tuba geri vitese attığında, ya da etrafta geri geri giden bir araba gördüğünde, Ali'nin oturduğu yerden, hiç istifini bozmadan "gel gel gel gel" çekmeye başladığını duyunca, Oğuz teşhisi koymuştu: "Doğuştan değnekçi"...
Kendisini, yukarıda değnekçilikle başladığı kariyerini, otoparklar kralı olarak taçlandırdığı yatağımızda görüyorsunuz...

5 yorum:

Ilk dedi ki...

Bu blogu kesfettim kesfedeli Ali'ye olan hayranligim had safhada. Bir kac ay sonra bizim de oglumuzun olacak olmasi Ali'yi gordukce daha da heyecanlandiriyor beni :)

Saglikla, mutlulukla kalin.

Mahmut M. dedi ki...

çook teşekkür ederiz efendim, biz de sizin maceralarınızı başladık takip etmeye, çok kolay gelsin...
sevgiler...

Mehtap dedi ki...

Bizim de 9 aylık bir oğlumuz var. Ali beyin arabalarını görünce korktum şimdi. Şimdiden arabaları almaya başlasak iyi olacak galiba:))

Mahmut M. dedi ki...

:)
bence acele etmeyin hiç. seviyorsa, nasıl olsa birikecek ama belki de sevmez arabaları?

Kremali'nin annesi dedi ki...

Istanbul gibi bir sehirde bundan daha iyi kariyer planlamasi olamazdi zaten. Aferin Ali'ye !

Bizim Ali ise kar temizleme sektorune odaklanmis durumda. Evdeki kepceli, grayderli bilumum kar temizleme araclariyla simdiden ciddi bir filo olusturmus durumda. Ama tabi bu isler oyle evde oyuncak dizmekle olmuyor malumunuz. Biraz buyusun verecez eline kuregi kapi kapi dolasip kar kureyerek harcligini cikartacak insaallah.