Duyduk Duymadık Demeyin!

Adres değişikliği

Duyurmayı epey geciktirdim ama yeni adresimiz:  aliozdil.com Her zaman bekleriz... Yanlış çimenliklerde otlamayalım lütfen :)

3 Ekim 2007 Çarşamba

Enes National Geographic'te!

Ailemizin fotoğrafçısı Enes'in National Geographic'in Ekim sayısında iki adet fotoğrafı yayınlandı. Biz de pek gurur duyduk. Gerçi yukarıdaki fotoğraftaki National Geographic, marttan kalma ama biz onu öyle temsilen koyduk, siz kapağında mısır olan ekim sayısını bayinizden ısrarla isteyiniz...
Bu arada Enes, yayınlanan fotoğraflarını, yavru deniz kaplumbağalarının denize ulaşmalarına refakat etmek üzere geçen ağustos ayında gittiği, Adana'da çekmişti...


Bunlar Enes'in kaplumbağaları...

Bu da kendisi...

3 yorum:

sehnaz dedi ki...

Mahmutcum Enes'e tebriklerimizi ilet lutfen olmaz mi. Bir de boyle olmaz ki canim bu blog'un Asya'dan Amerika'dan okuyuculari var, ha deyince National Geographic'in Turkiye baskisini alamiyorlar, bir elin degdiginde orjinal fotolari yukle garibanlar icin olmaz mi. Sevgiler.

sehnaz dedi ki...

Vallahi "musteri memnuniyetini" bu kadar gozeten bir blog olabilir! Takdir, tebrik, tesekkur ve sevgiler.

Fotograflari simdi Ados'a gosterdim "kaplumbagalar denize gitmis, biz de gidelim mi" diye costu, acep gostermese miydim?

Enes'in kendi fotosu da ayrica guzel, acep bir otoportre mi? Ali bebonun, daha cok Enes abisinin cektigi fotolarindan istiyoruz!

Cok sevgiler.

Mahmut M. dedi ki...

mahcup ediyorsunuz efendim...
enes'in fotoğrafı bildiğim kadarıyla otoportre değil, ayhan arkadaşımıza ait...
adoş'a da buradan dünyanın bütün denizlerini armağan etmek isterim...
sevgiler...