Duyduk Duymadık Demeyin!

Adres değişikliği

Duyurmayı epey geciktirdim ama yeni adresimiz:  aliozdil.com Her zaman bekleriz... Yanlış çimenliklerde otlamayalım lütfen :)

4 Temmuz 2010 Pazar

Müzik çantası


Müzik sözkonusu olunca, Ali'nin hayata 2-0 yenik başladığını itiraf etmek lazım. Benim zaten irapta mahallim yok; sözler başlamadan çalanın ne olduğunu anladığım vaki değildir. Benden elbette daha iyi durumda olan Tuba'yı da, efsanevi müzik hocamız Müjgan Hanım vaktiyle korodan atmış diyeyim de Ali'nin acıklı durumu daha da netlik kazansın...

Hala anlamadıysanız, Marge Simpson'un ikiz ablaları Patty ve Selma Bouvier'den "Sesin kalınlaşmış senin, müzik hayatına devam edemezsin" laflarını işitince yaşayacağınız hayal kırıklığını düşünün ve hakkımızda ileri geri gülmeyin!

Selma ve Patty Bouvier kardeşler

Davuluyla saksofonunun terkedilmişliğine, radyoda çalan şarkılara ve müzik kanallarına verdiği tepkilere, hala 'Ali Baba'nın bir çiftliği var'ı söyleyememesine filan bakarak diyorduk ki: "Yok, yok, genetik zincirlerini kıramayacak Ali de..."

Sonra geçen sabah, okula çıkmak için hazırlanırken, Ali karşıma dikilip sordu: "Senin müzikli çantan nerde?" "Benim müzikli çantam yok ki oğlum" dedim, ikna olmadı, "Hani var ya çın çın müzikli çantan?"

Meğer biz olanca cehaletimizle çocuğun müzik anlayışına hitap edememişiz iki küsür senedir, zavallının süper avangard zevklerinin farkına varamamışız... Beslenebileceği yegane kaynak olarak açıp kapatırken çınlayan eski çantamı bulmuş kendisi de, buyurun:

Untitled from Mahmut Ozdil on Vimeo.

5 yorum:

sumeyye dedi ki...

videoları göremiyoruz :)

ha birde alinin o muhteşem duvarını bir kez daha fotoğraflarsanız sevinirim. bayağı bir aşama kaydetmiş snırım bu süre zarfında :)

Mahmut M. dedi ki...

video sorunumuz çözülüyor, yani umarım!

sumeyye dedi ki...

şeker surat! :) Maşallah çok zeki bence!

aycacik dedi ki...

Alii duvarın ne kadar harika olmuş! : )

ve çınn sesi gerçekten çok hoşmuş!

Aferin küçük kaşif!

Bi de nice bakır gümüş altın yıllar baba ve anneye: )

Adsız dedi ki...

Yerim seni çok tatlı cocuk :D